De beste tips om een geschikte crypto makelaar te kiezen

De markt voor cryptocurrency is de afgelopen jaren exponentieel gegroeid. Beleggers uit alle hoeken van de wereld bezitten momenteel cryptocurrencies. Cryptocurrencies worden gekocht op een beurs, maar er zijn ook voldoende actieve brokers dat de vergelijking van cryptobrokers steeds vaker voorkomt. Een makelaar biedt meer algemene informatie en gemak. Daarom kunt u een crypto-makelaar zien als een derde partij die tussen de koper en een beurs werkt. De beste prijzen worden geboden en de koper kan gebruik maken van een ideaal platform. Het is ook mogelijk om te betalen met de betaalsystemen die bekend staan ​​als iDeal, VISA en Mastercard. 

Tips voor het vergelijken van crypto-makelaars!

Een cryptocurrency broker moet aan een aantal eisen voldoen, want hij wil natuurlijk beleggen bij de beste broker van dit moment. Dan is een Brokers vergelijken de beste optie. Dan is het raadzaam om even een kijkje te nemen bij de vergelijkingspunten. Het eerste waar u aan moet denken is  de betrouwbaarheid van de makelaar, maar ook het gebruiksgemak van het platform. Transactiekosten, klantenservice en crypto-aanbiedingen zijn minstens zo belangrijk.

1) Vergelijk de kosten van een cryptobroker

De cryptocurrency-investeerder wil natuurlijk een zo hoog mogelijke winst behalen. Dit is onder andere mogelijk doordat de transactiekosten van de broker laag worden gehouden. Het kan  zeker geen kwaad om transactiekosten te vergelijken. Een transactie hoeft  niet zo duur te zijn. Er zijn brokers die maar één euro per transactie rekenen, terwijl de concurrent meer dan 20 euro mag rekenen. Het heeft meestal te maken met het geïnvesteerde bedrag. In het algemeen geldt dit ook voor percentages, bijvoorbeeld 0,10% tot 2,50%. Klanten die met grote bedragen beginnen, betalen lagere percentages. Vergelijk de kosten, kies vervolgens een van de goedkoopste makelaars.

2) Vergelijk Trustpilot-beoordelingen van 

Bitcoin-makelaars De cryptocurrency-investeerder wil natuurlijk zoveel mogelijk winst maken. Dit is onder andere mogelijk doordat de transactiekosten van de broker laag worden gehouden. Het kan  zeker geen kwaad om transactiekosten te vergelijken. Een transactie hoeft  niet zo duur te zijn. Er zijn brokers die maar één euro per transactie rekenen, terwijl de concurrent meer dan 20 euro mag rekenen. Meestal heeft het te maken met het geïnvesteerde bedrag. Dit geldt over het algemeen ook voor percentages, bijvoorbeeld 0,10% tot 2,50%. Klanten die met grote bedragen beginnen, betalen lagere percentages. Vergelijk de kosten, kies vervolgens een van de goedkoopste makelaars.

 Op Trustpilot vind je met een paar klikken alle informatie en meningen van andere leden die je nodig hebt. De beste lopers hebben een beoordeling van 4 sterren of zelfs hoger. Enkele voorbeelden zijn BTC Direct en Litebit. Je leert meer  over de beschikbaarheid van de klantenservice en de bruikbaarheid van het platform. Eventuele klachten bieden ook een beter perspectief en worden uiteraard ook vermeld op Trustpilot.

3) Opties op het

Platform Ook het platform van een broker moet aan uw eisen voldoen. Over het algemeen hoeft u zich geen zorgen te maken, aangezien een makelaar bekend staat  om zijn gebruiksgemak, overzicht en gemak. Het platform is geoptimaliseerd voor smartphones en tablets. Bovendien bieden makelaars meestal hun eigen applicatie aan, die gratis beschikbaar zal zijn in de App Store en  Google Play Store. Meer ervaren beleggers kunnen ook profiteren van een geavanceerd platform met de  extra functies die ze nodig hebben. In dit geval worden er ook meer soorten cryptocurrencies aangeboden. De eenvoudigste makelaars richten zich uitsluitend op  bekende valuta’s zoals  Bitcoin, Ethereum en  Ripple.

bitcoin-cryptocurrency

 

4) Aanbod cryptocurrencies

Het aanbod van een broker kan nog flink verschillen. Er zijn brokers die zich uitsluitend richten op de meest bekende cryptocurrencies, zoals het Nederlandse BTC Direct. Het aanbod bestaat  uit slechts negen cryptocurrencies. Er zijn ook tonnen makelaars die zich op bijna elke munt richten en honderden cryptocurrencies in hun assortiment hebben. Bij sommige cryptobrokers is het ook mogelijk om in aandelen te beleggen. Denk daarom goed na over uw wensen  en baseer uw keuze daarop.

 

Wat is het verschil tussen een makelaar en een beurs?

Een makelaar kan  worden aangemerkt als  tussenpersoon. Omdat makelaars met verschillende cryptobeurzen werken, kan de makelaar de beste prijzen bieden. Ook staat de broker bekend om zijn gebruiksvriendelijke platform, een breed aanbod aan betalingssystemen en  professionele klantenservice. In sommige gevallen worden ook aanvullende opties aangeboden, zoals beleggen in aandelen. Houd er rekening mee dat transactiekosten meestal wat hoger zijn.

 Crypto-uitwisselingen zijn  weer wat goedkoper. Een uitwisseling stelt de belegger in staat om valuta’s te kopen, verkopen en om te wisselen. Vaak is het ook mogelijk om limietorders en zogenaamde stopverliezen te verhandelen. De munten worden op de beurs gehouden, terwijl de makelaar ze naar een privéportemonnee stuurt.